Radio

dimarts, 27 d’abril del 2010

Castanyer d'En Cuc 260109

Que guapos

 

Distancia recorrida: 6,57 kilómetros

Altitud min: 344 m., max: 798 m.
Desnivel acum. subiendo: 476 metros, bajando: 51 metros

Xavier:

El dilluns de Festa Major d'ivern, varem aprofitar l'Arnau i jo per fer una sortideta. Ja feia díes que deiem d'anar a veure el Castanyer d'En Cuc però un día per una cosa , un día per un altre no trobavem mai el moment. Bé dons, el 26 de Gener del 2009, semblava un bon día per anar-hi.

Vam sortir de Palau amb cotxe fins a Canoves, i des d'aquell punt vam agafar les bicis i ens vam posar en marxa en direcció al conegut castanyer. Així que deixem la carretera esfaltada, comença una forta pujada que passa paral·lela al embassament de Vallforners, petitet però molt maco, un cop perdut de vista l'ambassament, per un caminet estret però ben fressat i amb fortes pujades anem amunt cap al castanyer. Després de creuar dos o tres vegades un torrent que baixava amb poca aigua, vam trobar una font que ens va servir per parar una miqueta ( la pujada ens estava ratllan ) i recuperar-nos del esforç, la veritat és que ja no quedava ni mig quilometre per arrivar. Tot seguit i poc després d'un fort rebolt a l'esquerra, ja vam trobar l'acces al castanyer ( 820mts. altitud apròx. ). Anar i tornar uns 17 qms. i un bon bocata.



Una sortida per recordar.

Arnau:

Flipa quin paissatge!!!! i amb l'embassament era molt maco però després el cami comença a pujar travessant un torrentet amb unas cascades petites però molt xules.
I el castanyer era super xxxxulu, tenia un forat que i cavia de tot i era enorme !!!
Sí no hi heu anat, a qué espereu ???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada