Radio

diumenge, 25 d’abril del 2010

OPEN BARCELONA i KIDS CUP a Palau

Gràcies Miquel Angel per la foto, és molt xula.





Avui, s'ha celebrat la tercera prova puntuable pel Open Barcelona i la Kids Cup a Sta. Mª de Palautordera. Organitzada pel nostre club, així que ens ha tocat treballar de valent per tal que tot, sortís bé. El problema ha estat, quan a 2 quarts de deu del matí, ( a mitja hora de iniciar la primera cursa ) algú a donat la veu d'alarma perqué no teniem ni metge ni ATS. Només han vingut les ambulàncies que havíem demanat a l'ajuntament.

La Federació, fidel a seguir les seves normes no volien començar la carrera sense tenir algú titulat. Des d'aquest mateix moment hem començat a trucar a uns i altres per tal de trobar una solució al problema, però clar avui és diumenge ( agraïr des d'aquí els doctors de Palau per la seva rotunda negativa a col·laborar amb la greu situació que ens trovàbem, tot i que no ho haguessin fet de franc ). No ha estat fins a 2/4 d'onze que he pensat en una remota possibilitat, probablement la última carta que ens quedava. La Virginia, veïna de Palau, mestressa de casa amb dues nenes, dona d'en Francesc Alcalde, company de feina. Només destacar qué quan li hem plantejat el problema per teléfon, no ha dubtat ni un moment, s'ha posat en marxa i automàticament la cosa a canviat de color, en definitiva hem pogut començar les carreres.

Moltes gràcies Virginia, en nom del club ciclista de Palautordera i amb el meu propi t'estem molt agraïts per la ajuda que ens has dispensat, era un moment difícil per nosaltres perqué la cursa, sencillament, s'hauría suspés.

Bé, tornan a les carreres, el corredors del C.C.Palautordera han fet un molt bon paper, gairabé tots en pujat el podi.


L'Arnau Oliver ( inf. 1r ) ha quedat 7é, després d'una sortida força dolenta, perqué sortía desde l'última línia de la graella de sortida per no haver puntuat a La Molsosa ( darrera cursa del campionat ). Amb tot i aixó, i tenint en compte la duresa del circuit, ha anat remuntant durant tota la cursa fins assolí la setena possició. FELICITATS Arnau és un molt bon resultat.
Des d'aquí també, vull aprofitar la possibilitat que em brinda aquest blog per agraïr a tots els col·laboradors, familiars, amics i companys que sense la seva presència no hauría estat possible fer front a aquest esdeveniment esportiu. En nom del C.C. Palautordera Moltes Gràcies a Tothom.





Arnau:
Va ser un carrera bastant dura perqué al no anar a la segona carrera de l'open vaig surtir des del final però mica en mica vaig adelantar gent i vaig col·locar-me entre els 12 primers a 1:23 minuts del 6é classificat. I la calor no va ajudar gens. Vinga i l'any que bé més eeeh!!!

ADEUUUUUU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada