Radio

dimarts, 18 de maig del 2010

Trofeu Caixa Girona, Figueres 160510

Xavier:
Hola , estem a Figueres i ja hem escalfat i esmorzat, així que ens preparem per la carrera.
Mentre fem cua per esperar que sortin els més grans, ja estem concentrats per com anirà la cursa.




Quan ja ens toca a nosaltres, estem darrera la linia de la graella de sortida esperan que ens cridin per ocupar el nostre lloc. Mentre tan, no perdem la concentració.




Ara, ja estem a la linia de sortida, només resta esperar sentir el bocinazo de sortida.


Després de la sortida, toca esperar que tornin. Avui tinc que dir que la cursa ha estat una mica estranya, perque pràcticament en mitja hora, ja han arrivat els dos primers.
Resulta que aquests dos primers no han fet tot el recorregut per un possible error en la senyalització, una cinta caiguda o quansevol altre tipus de error. Molts van ser els que finalment van aprofitar per seltar-se part d'aquets circuit. La qüestió és, que la organització tenia que haver anul·lat la carrera i que ningú puntués. Crec que no es poden muntar aquests "shows" pel bé del esport, del ciclisme i més concretament dels nens.


Arrivan a meta.


Si més no, l'Arnau a fet una molt bona carrera, en un circuit molt exigent, segons l'organització comparable els circuit de Banyoles o de Avilés de la Superpretigio Massi.

Arnau:

Va ser un circuit força exigent i el sol patava bastant. Vaig anar pràcticament tot al circuit amb l'Arnau Donate. Quan vam arribar a meta ens vam trobar amb un follon per que uns havien ratallat i no se que més però a mi no m'interesava gaire perque jo havia fet una bona carrera.
La propera setmana toca la Kid's Cup a lliça d'Amunt ( campionat provincial ), a veure com m'anirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada