Radio

diumenge, 2 de maig del 2010

Trofeu Caixa Girona, Tossa de Mar 020510


Xavier:
Avui, tocava anar al Trofeu Caixa Girona, a Tossa de Mar. A 2/4 menys 5 de 9 del matí ja estàvem a la zona esportiva descarregant la bici. Després l'Arnau ha anat a fer la inscripció. Ha anat fent l'escalfament habitual d'abans de la carrera i així també fer una mica de gana per poder menjar algo. Ens hem trobat a la familia Planas de Palau que ja estaven a punt per la carrera,
els petits surten abans. Per cert, felicitats ho heu fet molt bé.
Bé, després dels petits han començat a sortir els grans (circuit de gairabé 11qms. 1 volta pels infantils ), amb tot, l'Arnau surtía dels últims.




Entre ruixat i ruixat, ja només mancava esperar la tornada de l'Arnau. S'ha fet llarg, esclar ( el que espera, desespera ). Ha fet la volta en 54'48", ha arrivat en tercera posició, darrera de l'Arnau Fernadez, amic de C.C. Montgri. L'Arnau ha fet mitja cursa amb la roda de devant pràcticament pinxada, deunidò.

Enhorabona Arnau, has fet un "carreron".


Arnau:

Ha estat un un circuit força dur però tambe dels més WAPUUS que he fet.
La carrera ha començat amb pujada força dura i no han trigat ha arrivar les trialeras.
Qué heavy !!!!
Poc després ha arrivat la pluja i deunidò com pluvia, amb les trialeras i la roda pinxada des de mitja carrera s'ha m'ha fet molt complicat aguantar el ritme, però tot i això he quedat 3er devant d'algun ganapia, que ningu su esperava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada