Radio

dissabte, 20 de novembre del 2010

IX Copa Gironina, Sant Martí Vell

Xavier:

Ahír tocava anar a Sant Martí Vell, a participar en el campionat de la Copa Gironina, i la veritat és que va anar força bé, tot i que els entrenaments fets entre setmana no van ser gaire bons, sí tenim en compte que pràcticament sempre fem entre dues i tres sortides totes elles per muntanya. Aquesta setmana, el dijous vam entrenar al tontòdrom ( polígon ) uns 40' i el divendres vam fer 45' per carretera i ancara no18qms.
Bé, després de tot l'Arnau va acabar 5é i va tenir molt bones sensacions al final de la carrera sobre tot en les pujades.
Molt bé Arnau, i ànim, ja només queden dues proves.

Arnau:

La carrera va començar amb una pujada d'esfalt pero quan va arribar la terra era un camí molt ràpid no anava seguint a l'Oriol i tenia l'Arnau Donate a radera. A l'Oriol no va trigar a deixarme enrera igual que jo a l'Arnau. Amb vaig trobar molt bé i comançava a adeltantar a gent gran a la pujada que també era força ràpida . Va ser un circuit molt molt guapo i ràpid on governava la cadència. La Orbea es va portar molt bé i jo vaig quedar content amb el resultat.