Radio

dissabte, 18 de desembre del 2010

III Marxa per Parelles a Llagostera


En el moment de la inscripció, calía buscar el nom de l'equip 

Els ARNAUSSBTT





Arrivan en setena posició, i satisfets.


Xavier:

Un cop més, diumenge pedalero, " com ha de ser ".
Ahír, vam anar a LLagostera a participar en la pedalada per parelles, els dos Arnau feian parella, el Donate i l'Oliver, forman l'equip " ARNAUSSBTT " . La sortida la van donar a uns 500mts. d'on estàvem per dificultats en un pas molt estret.
Així que van sortir i en 1h. 05' van recorre els 17'5qms. arribant en 7a posició, un bon resultat sí tenim en compte que les clasificacions no estaven contemplades segons les categories.
Ha estat una bona experiència.
http://www.grn.es/bttllagostera/cursa/2010/class_individual_curt_2010.pdf
http://www.grn.es/bttllagostera/cursa/2010/class_equips_curt_2010.pdf

http://www.llagosteratv.cat/?Esports&seccio=6


Arnau:
Doncs sí, ahir vem anar a Llegostera que l'Arnau Donate ens hi va convidar a fer la padalada en parellas que sembla ser que fan cada any. Vem fer la volta curta de 18Km amb 1h i 5min. tot i que jo anava molt tou per que aquell cap de setmana avia anat a salta i despres al skatepark.... pero bueno, el circuit era molt guapu tot i que haviam de trevassar 5 cops el riu i tallava una mica el rotllo sense contar que hi havien alguns curriolets de pujada i s'havien de fer a peu i ancara matava més. Quan vem arriva, vem anar a vuscar l'entrapa de butifarra que estava bonissim i després a buscar l'obsequi. Avans de marxar cap a palau, ens van convidar a anar un ratu a casa de l'Arnau passant per la botiga de Merida i després per una super pujada.

1 comentari: