Radio

dimarts, 27 d’abril del 2010

Castanyer d'En Cuc 260109

Que guapos

 

Distancia recorrida: 6,57 kilómetros

Altitud min: 344 m., max: 798 m.
Desnivel acum. subiendo: 476 metros, bajando: 51 metros

Xavier:

El dilluns de Festa Major d'ivern, varem aprofitar l'Arnau i jo per fer una sortideta. Ja feia díes que deiem d'anar a veure el Castanyer d'En Cuc però un día per una cosa , un día per un altre no trobavem mai el moment. Bé dons, el 26 de Gener del 2009, semblava un bon día per anar-hi.

Vam sortir de Palau amb cotxe fins a Canoves, i des d'aquell punt vam agafar les bicis i ens vam posar en marxa en direcció al conegut castanyer. Així que deixem la carretera esfaltada, comença una forta pujada que passa paral·lela al embassament de Vallforners, petitet però molt maco, un cop perdut de vista l'ambassament, per un caminet estret però ben fressat i amb fortes pujades anem amunt cap al castanyer. Després de creuar dos o tres vegades un torrent que baixava amb poca aigua, vam trobar una font que ens va servir per parar una miqueta ( la pujada ens estava ratllan ) i recuperar-nos del esforç, la veritat és que ja no quedava ni mig quilometre per arrivar. Tot seguit i poc després d'un fort rebolt a l'esquerra, ja vam trobar l'acces al castanyer ( 820mts. altitud apròx. ). Anar i tornar uns 17 qms. i un bon bocata.



Una sortida per recordar.

Arnau:

Flipa quin paissatge!!!! i amb l'embassament era molt maco però després el cami comença a pujar travessant un torrentet amb unas cascades petites però molt xules.
I el castanyer era super xxxxulu, tenia un forat que i cavia de tot i era enorme !!!
Sí no hi heu anat, a qué espereu ???


diumenge, 25 d’abril del 2010

OPEN BARCELONA i KIDS CUP a Palau

Gràcies Miquel Angel per la foto, és molt xula.





Avui, s'ha celebrat la tercera prova puntuable pel Open Barcelona i la Kids Cup a Sta. Mª de Palautordera. Organitzada pel nostre club, així que ens ha tocat treballar de valent per tal que tot, sortís bé. El problema ha estat, quan a 2 quarts de deu del matí, ( a mitja hora de iniciar la primera cursa ) algú a donat la veu d'alarma perqué no teniem ni metge ni ATS. Només han vingut les ambulàncies que havíem demanat a l'ajuntament.

La Federació, fidel a seguir les seves normes no volien començar la carrera sense tenir algú titulat. Des d'aquest mateix moment hem començat a trucar a uns i altres per tal de trobar una solució al problema, però clar avui és diumenge ( agraïr des d'aquí els doctors de Palau per la seva rotunda negativa a col·laborar amb la greu situació que ens trovàbem, tot i que no ho haguessin fet de franc ). No ha estat fins a 2/4 d'onze que he pensat en una remota possibilitat, probablement la última carta que ens quedava. La Virginia, veïna de Palau, mestressa de casa amb dues nenes, dona d'en Francesc Alcalde, company de feina. Només destacar qué quan li hem plantejat el problema per teléfon, no ha dubtat ni un moment, s'ha posat en marxa i automàticament la cosa a canviat de color, en definitiva hem pogut començar les carreres.

Moltes gràcies Virginia, en nom del club ciclista de Palautordera i amb el meu propi t'estem molt agraïts per la ajuda que ens has dispensat, era un moment difícil per nosaltres perqué la cursa, sencillament, s'hauría suspés.

Bé, tornan a les carreres, el corredors del C.C.Palautordera han fet un molt bon paper, gairabé tots en pujat el podi.


L'Arnau Oliver ( inf. 1r ) ha quedat 7é, després d'una sortida força dolenta, perqué sortía desde l'última línia de la graella de sortida per no haver puntuat a La Molsosa ( darrera cursa del campionat ). Amb tot i aixó, i tenint en compte la duresa del circuit, ha anat remuntant durant tota la cursa fins assolí la setena possició. FELICITATS Arnau és un molt bon resultat.
Des d'aquí també, vull aprofitar la possibilitat que em brinda aquest blog per agraïr a tots els col·laboradors, familiars, amics i companys que sense la seva presència no hauría estat possible fer front a aquest esdeveniment esportiu. En nom del C.C. Palautordera Moltes Gràcies a Tothom.





Arnau:
Va ser un carrera bastant dura perqué al no anar a la segona carrera de l'open vaig surtir des del final però mica en mica vaig adelantar gent i vaig col·locar-me entre els 12 primers a 1:23 minuts del 6é classificat. I la calor no va ajudar gens. Vinga i l'any que bé més eeeh!!!

ADEUUUUUU

diumenge, 11 d’abril del 2010

Collformic, Tagamanent 110410




Distancia recorrida: 10,94 kilómetros
Altitud min: 964 metros, max: 1.258 metros
Desnivel acum. subiendo: 269 metros, bajando: 438 metros






Arnau:

Avui hem anat a Collformic amb cotxe, a les 9h. ja sortiem amb les bicis, el Turó del Tagamanent ens esperava. Els gairabé 11qms. els hem fet amb 37' perqué hi habia bastantes baixades. Després tocava esmorçar, no hem pujat al Turó, perqué teniem que tornar pedalan. La tornada més lenta, hi havia força pujades. Finalment 1h.27' 21,5qms.

Sincerament el paissatge és el que més a destacat de la sortida, és espectacular.

Xavier:
Sortida diumenge al matí, de Collformic a Tagamanent ( Pla de Calma), un día amb un sol esplendit, i força fresc ( a les 9h. ), agafem el GR 5.2 i just sortir hem començat a fer pujada fins arrivar el Pla del Asa Mort i a partir d'aquí tot eran corbes, baixades i pujades, per una pista molt ben fresada per tota classe de vehícles. Hem arribat el peu del Tagamanet molt ràpid (37' 10,7qms. ) i tocaba esmorçar.
Després cap a Collformic altre vegada, sens a fet més pasat, uns 50', deunidó quina tornada, no es el mateix anar que tornar.

En total 21,2qms. 1h.27'
Els dos coincidim, que el Pla de la Calma, de PLA no en té res.

dilluns, 5 d’abril del 2010

11 de Setembre 2009

Onze de Setembre, Torre del Foc



Xavier:
L'onze de Setembre de l'any passat, el meu cunyat Kim de La Batllòria i els seus amics, van organitzar una excursió en btt, desde La batllòria fins La torre del Foc per penjar l'Estalada al punt més alt de la torre.

L'inici força tranquil fins els Fuirosos, a partir d'aquí, és va començar a enfilar. Els rocs, les branques i les fulles caigudes ens feien perdre pistonada a les fortes pujades. Un cop a d'alt, van pujar a la torre per penjar l'Estalada i fer les fotos de rigor. Varem menjar una mica, gentilesa del grup organitzador i cap a La Batllòria, en total 32 qms.

Gràcies nois, una bona sortida.


Arnau:


Va estar molt, molt bé, però hi havian unes pujadas molt bestias i amb rocs pel mig i no hi havia traçada bona. Però va baldre la pena aquet esforç, quan vem arribar a d'alt es veia tot el Montseny per un costat i al mar per l'altra.

divendres, 2 d’abril del 2010

VIA VERDA d'Amer a Olot

SETMANA SANTA, Dijous 080410



Xavier :

D'Amer a Olot, camí ben fressat amb lleugera pujada fins el qm.20 apròx., petit tram de pujada per ctra. vella cap a Coll d'En Bas, després baixada pronunciada per la mateixa ctra. fins atrobar de nou la via verda, ja tot pla per trams entremig de pobles amb corbes, carrers i cruïlles.
32qms. 1h.55' av 16,7 i un bon entrepà.

La tornada força més ràpida. La pujada al Coll d'En Bas la esperàvem més llarga però se'ns va fer curteta, després tot baixada, anar fent relleus i fins a Amer.
32qms. 1h.15' av 25,6
Arnau:

Jo trobo que els primers 7 qms. són molts pessats de poc desnivell, gairabé plana i no té rés. Però la resta del recorregut es posa més interessant. Ara bé, quan has arribat a Les Preses, hi han dos o tres qms. fins a Olot que es fan llarguissims.