Radio

dissabte, 12 de març del 2011

I KIDS CUP COPA CATALANA, BANYOLES, 120311

    Avui teniem d'anar a Banyoles a disputar la I Kids Cup Copa Catalana, però el dia a començat plovent força i la previssió era que pràcticament no pararia en tot el dia, així que l'organització la ha anulat unes hores abans de l'inici de les inscripcions.
    Amb tot, nosaltres ja teniem el cotxe carregat i esperavem dinar a casa i sortir pitant cap a Banyoles. Sort que he decidit a mig matí mira la web de OCISPORT, per sí hi havia alguna noticia respecta la cursa i aleshores he vist que estava anulada. Quina decepció, teniem moltes ganes d'anar a corre la I Kids Cup Copa Catalana.
Ja anirem l'any que bé.

5 comentaris:

  1. desgraciadamente hoy no ha sido el dia para muchos bikers...nosotros que siempre salimos los sabados tambien em quedat cardatas ..mañana veremos,que se le va ha hacer,otro año sera y mas cursas vendran.saludos bikers!!!!

    ResponElimina
  2. ...es una pena, con la ilusion que ponemos en una carrera, a mi tambien me ha pasado en varias pruebas....hay que resignarse, ademas aun queda toda una temporada por delante!!!

    ResponElimina
  3. Ja et vaig dir que segurament ho anul.larien, però m´ha agrada la vostra actitut le burres carregades per disparar, això crea afició.

    Salut i fins aviat....

    ResponElimina
  4. Gràcies bikers pels ànims, seguirem entrenan esperan properes jornades de competició. La pròxima dissabte a St. Gregori, al Open Tàctic.

    ResponElimina