Radio

dimecres, 29 de juny del 2011

Campionat de Catalunya Infantil de BTT a Cardedeu, 260611

Xavier:

   Aquest diumenge passat tocaba anar a Cardedeu a disputar el Campionat de Catalunya Infantil. Molta participació de nens/es de totes les categories en un dia extremedament assoleiat i caluros. La previsió era fer l'entrega de premis a les 12h., amb tot, a aquesta hora sortien els últims, els infantils.

    Teniem molt bones sensacions per aquesta cursa, fisicament l'Arnau estaba força bé després de tot el que portem d'any competin aquí i allà. Però les coses son com son. Al van colocar a la cuarta linia de la graella per diferents raons segons els arbits. Per no haber assistit al campionat del any passat, i també per l'ordre dinscripció del mateix dia.


    La veritat es que va fer una molt bona sortida i pocs metres abans d'acabar la primera volta ja anaba cinqué a només 50mts. del quart. Peró aleshores van arribar els problemes mecànics amb tres sortides de cadena consecutives que el van deixan enrera. Va arribar en onzena posició.
Bé, ens quedem amb la sortida i la primera volta que ha estat brutal.
Diumenge que ve, anirem a Porqueres al Open Kid's Cup Tàctic, a veure sí fem millor paper.

2 comentaris:

  1. Cal anar al lloro al fer els canvis, si no ja
    passen aquestes coses i peden totes les opcions a fer una bona classificació.
    PD coses de la bicicleta!
    fins aviat

    ResponElimina
  2. una lastima,creo que la proxima sera mejor y arnau ira a por todas ,no me cabe la menor duda. suerte para el proximo encuentro.

    ResponElimina