Radio

dimecres, 27 d’abril del 2011

OPEN KID'S CUP TÀCTIC "TERRA DE PAS " VILAJUÏGA

Xavier:

Ahír vam estar a Vilajuïga ( Alt Empordar ) per participar en el Open Tàctic de Girona, també puntuable pel campionat " Terra de Pas ", compost de tres proves paral.leles al Tàctic i que es faran al Alt Empordar.
El viatge força llarg, més de 110 qms. i 1h.40' , aixó vol dir que va tocar llevarse molt dora, teniem d'estar a les 8 al punt d'inscripcions.



El circuit exigent com ja carateritza les proves Tàctic. Trams molt pedregosos, calia seguir el curs d'un torrent uns quans metres amb molta aigua. En general, la cursa ha anat bé. Nové de la general i sisé de la seva categoria. Ens estem mantenint més o menys en la nostre linia i aixó està bé.

Segueix així Arnau.

dilluns, 11 d’abril del 2011

I kid's Cup Copa Catalana, Corró d'amunt 090411

Xavier:

Aspecta inmillorable
Tot a punt pel inici de la cursa







Arrivada per la linia de meta
    Bona jornada betetera, estem al més d'Abril i no ho sembla, en un dia radiant i amb una temperatura per sobre de 25° . A les quatre de la tarde i amb puntualitat britànica han donat la sortida a la categoria dels infantils i a cada dos minuts les altres dos categories.
    En un circuit d'uns 3,8qms. " 3 voltes " ( el mateix que el de la crono ) força tècnic i molt exigent, l'Arnau ha sortit des de la tercera linia de la graella, però en els primers compassos de la cursa s'ha situat entre els deu primers, fins a la primera pujada forta i tècnica que ha caigut per culpa d'un xargall i alguna arrel, ha tingut un lio amb la maneta del frè i un cable del cuadro i a d'alt de la pujada s'ha l'hi ha sortit la cadena, aixó a provocat perdre algunes posicions. S'ha anat recuperant fins entrar en sisena posició per la linia de meta.

Felicitats Arnau, ha estat una molt bona carrera.

dilluns, 4 d’abril del 2011

I OPEN INFANTIL GIRONI. A FORNELLS DE LA SELVA

Xavier:

    Dissabte passat per la tarde vam assistir a disputar el campeonat I Open Infantil Gironí a Fornells de la Selva en un dia assoleiat i amb força vent. Poca assistència de corredors de la categoria infantil per la disputa que tenen algúns clubs, la Federació Catalana de Ciclisme, la Delegació de Girona i la assossiació de clubs que han organitzat el campionat de l'Open Infantil Gironí.
    Bé dons, al que anavem, l'Arnau sí que va participar i va quedar primer. És la primera cursa que guanya. La veritat és que s'ho merexia. Està entrenant força bé aquesta temporada.
Felicitats Arnau.

Moment de passar per meta

I l'esperat podi
La setmana que ve, anirem a Corró d'Amunt a participar a la Kid's Cup Copa Catalana, on de ben segur trobarem molta competencia.