Radio

dilluns, 30 d’abril del 2012

COPA CATALANA INTERNACIONAL a La Llacuna ( l'Anoia ) 290412

Ahír diumenge vam estar a La Llacuna ( l'Anoia ) on es celebrava la segona prova puntuable pel Campionat de la Copa Catalana Internacional. Com sempre, un gran muntatge, de manera que els corredors podian oferir un bon espectacle a tot el public assistent. El dia a estones assoleiat, també de tant en tant núvol, quan s'ennava el sol feia fresca ... etc.

Abans de res, cal escalfar
L'Arnau sortia de la primera linia de sortida, una mica enganxat a la banda. Circuit molt dur i llarg, d'uns 11 qms. així que l'organització decideix que la categoria de cadets facin tant sols una volta. Arrivada de l'Arnau en quizena posició. Ancara no està del tot recuperat, però estamos en ello.




Avui, ha anat a fer el circuit de Blanes amb el seu company d'equip Arnau Donate i amb la fémina Silvia Roure també integrant de l'equip.  L'hi han donat un parell de voltes per familiaritzar-se amb les zones més técniques.

Dons bé, demà, anirem a Blanes a participar al Open Tàctic Girona.

1 comentari:

  1. un saludo ,espero que en blanes tengais muy buena cursa y buen recorrido y encima al ladito de nuestra casa. suerte arnau demuestra al mundo lo que vales..!!

    ResponElimina