Radio

dilluns, 4 de juny del 2012

XIV TRAMUNBIKE, 030612

    Ahír Diumenge vam anar a fer una pedalada a Girona, la TRAMUNBIKE , en la seva  catorçena edició. Es tractava d'anar de Les Presses ( a 1 qm. d'Olot ) fins a Salt, en un total de 67qms. i un desnivell positiu superior als 2500mts. Una de les poves més dures que es fan aquí a Catalunya sens dubte, em trec el barret per la valentia de tots els participants. Corriols i trialeres en cantitats industrials o per donar i vendre, com es vulgui dir. Per cert, el final el temps ens va permetre fer la cursa sense massa entrebancs, tot i que els de la tele gairabé van confirmar que plouria i força.
En el qm. 36
     L'Arnau va acabar fent les dues terceres parts de la pedalada en solitari, ja que el seu amic i company d'equip Arnau D. va haver d'abandonar per no trobar-se bé, que et milloris!!! Finalment va arribar en la posició 148 i hi va dedicar 5h.44'. Moltes Felicitats es fet una cursa espectacular, ja que has sapigut graduar-te les forçes durant tot el recorregut, que no era fàcil.

En el qm. 52
I a la arrivada
     Bé, ara toca recuperar-se ben aviat per anar de cara a la competició, el dia 23 de Juny arriva l'Open Tàctic Girona i Campionat de Catalunya i s'ha d'estar a tope.

3 comentaris:

  1. pedazo kilometrada,pedazo desnivel.nosotros si que nos quitamos el sombrero degustando ese coraje que tiene arnau para afrontar esos grandes retos.fantastico..!!! a por la tactic Girona crack..""!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. No hi ha cap video de la tramunbike?pasal al facebook de l'organització de la tramunbike que trenparem tots.

    ResponElimina
  3. Mare meva! Només de sentir les dades ja impresiona, i a més passant per corriols i trialeres que difereix molt d'anar per "autopistes de muntanya". Una abraçada campió.

    ResponElimina