Radio

dijous, 10 de juliol del 2014

DVO Copa Catalana a La Molina 060714

    Aquest cap de setmana hem estat a La Molina per participar a la segona prova puntuable pel DVO Copa Catalana 2014. Ha estat un cap de setmana amenaçat per la pluja i finalment va fer un ruixadet diumenge a la meitat de la segona mànaga que pràcticament només va mollar el circuit per no fer més pols i quan realment va ploure va ser de camí de tornada a casa.

Els entrenaments de dissabte





    També va estar força accidentat en quan a averies i pinxaços. Vam tenir de canviar la cadena a la meitat dels entrenos de dissabte i dos pinxaços. Últim quan l'Arnau ja estava a dalt. Va haver de baixanr pitant i tornar a pujar amb el telecabina, L'hi va venir de 4 o 5 minuts que es perd la 1a sortida.

    En la 1a baixada va fer un temps de 1:59:802 i ja es va situar al cap de munt de la llista scratch per la segona. I l'última, pràcticament la va calcar a la primera, la va fer en 1:58:639 i 13é scratch a només 11" del 1é classificat. Finalment va fer 4t junior. Un molt bon temps tenin en compte l'estat del circuit. Molt pedregòs i força malmés per les plujes dels últims dies. 

La carrera




I la propera cursa serà el cap de setmana 19 i 20 de Juliol a Panticosa, Osca. En l'Open d'Espanya DH.

4 comentaris:

  1. y seguimos dando guerra en el DH,bravo Arnau otra manga importate pasada y mas experiencia en tus manos.
    pena de no haber estado por la zona,pero como habeis podido comprobar he estado en mas de un sitio en casi el mismo tiempo.

    recibir un fuerte abrazo de este fiel seguidor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pasa nada amigo. Habrá más carreras u otras oportunidades dónde poder coincidir y darnos un choque de manos. Ya se sabe lo primero es lo primero.

      Un abrazo Juanma

      Elimina
  2. menuda traya te maracas,campeon de campeones en todas las modalidades que prcticas.felicitats..!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias.
      Se hace lo que se puede, pero lo importante es estar arriba codeandome con los Top 10...
      Un saludo

      Elimina